gratulacje kpik 😉 ja byłam eczoraj na chwilke, nawet- niestety w pośpiechu- poznałam ponie 🤣 a na autobus i tak sie spóźniłam.. pare fotek, jakości ekhm..
A ja nie pojechałam, bo się próbuje od rana uczyć, a jeszcze wypadało konika odwiedzić 🙂 Fajne fotki!
Za to znalazlam dyplom z zeszłego roku z amp dzisiaj - a rok temu mi zginął 🤣 Nie ma to jak zrobić remont - od razu się wszystko znajduje(np zgubione zimą 300zł :lol🙂.
Poznała troche voltowiczów. Replay i Amadeusz są Obłędni 😍 Szkoda,że kpik się nie ujawniła;]
Generalnie dałam ciała( za co bardzo bardzo jestem na siebie zła), wczoraj na skokach ale zmęczenie i stres dały o sobie niestety znać. trudno, za rok się poprawię. a uj, w pt nerwy mnie zjadły i pomyliłam program, ale wczoraj bdb mi się jechało,ale niestety tylko 59,783% dostałam i nie udało mi się aż tyle odrobić,żeby dostać się do finału. Przynajmniej mam piękne fotki by Jessy;D
Moon beznadziejna jestem i tyle, mi nie ma czego gratulować.
Robin się spisał, zaskoczył mnie bo tak sobie dla spróbowania, w sob przed II pólfinałem zaczełam robić lotne co 2 fule w galopie i normalnie robił bez żadnego buntu cud miód orzechy😉
hihi jak mnie kilka osób we fraku zobaczyło, to pytało czy profi jadę:P Jeśli chodzi o wrażenia, to było naprawdę sympatycznie😉
No i ujeżdzenie zdecydowanie ponizej moich oczekiwań, bo liczyłam na oceny przynajmniej po 60%. ( generalie powinnam siedzieć cicho i cieszyć się,że nie dostalam 30% bo to przeciez moje pierwsze zaw.uj no ale jest jak jest) a skoki, no parkury w pt i sob fajne, dziś nie widziałam bo rano się zwinełam do domu.
[quote author=Poniuś link=topic=1954.msg260269#msg260269 date=1243199506] hihi jak mnie kilka osób we fraku zobaczyło, to pytało czy profi jadę:P [/quote]
a moze nie z powodu lotnych, tylko dlatego ze raczej jaskolki na niskie klasy sie nie zaklada? 😁 ale tez sie dziwie ze zostaliscie z Robinem tak slabo ocenieni, ja Was widuje tylko po fotkach i myslalam ze macie szanse sie dostac do finalu... w koncu to tylko L i P.
Popieram D&!! Najlepiej byloby w Warszawie, tak, zeby i Krakow i Gdansk mialy taka sama odleglosc do przebycia 🙂
no dobrze a powiedzcie mi, jak oceniacie poziom w finalach?
i jak same zawody, co byscie poprawili, co sie podobalo... slyszalam ze SGGW mialo dziwna akcje przy zakwaterowaniu.
Dzięki wszystkim 🙂 tak naprawdę to jestem zaskoczona wynikiem, w piątek oddzwonili mi pomyłkę :P, w sobote dobrze pojechałam, a w niedziele pare rzeczy się złożyło i niestety było kostropato, ale wystarczyło na 2 miejsce nic dziwnego ze malo kto mnie widział, mialam start w ulewie, albo zupełnie pod koniec listy, malo kto był tak wytrwały żeby czekać 🙂 a Grycek- no złoty koń 🙂 bede go całować po chrapkach jeszcze bardzo długo za jego wytrwałość